Ülkemizin en önemli eğitim kurumları arasında yer alan Darüşşafaka Cemiyeti bilindiği üzere küçük yaşlarda çocukları eğitime teşvik ederek tüm sorumluluğunu almakta ve çocukları kendi hizmet kurumları aracılığı ile eğitmektedir. İstanbul Maslak’taki Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda öğrenciler beşinci sınıftan liseyi bitirene kadar parasız ve burslu olarak okumaktadır.

Görevlerine 1863 yılından beri kesintisiz olarak devam eden ve binden fazla çocuğa eğitim vermekte olan Darüşşafaka Cemiyeti açık pozisyonları için de aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre Darüşşafaka Cemiyeti personel alımı ilanları yayımlandı. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak? Adaylar nasıl başvuru yapacak?

POZİSYONLAR NELERDİR?

Darüşşafaka Cemiyeti kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak olan pozisyonlar nelerdir Buna göre yayımlanan ilanlar incelendiğinde Darüşşafaka Cemiyetinin Yaşlı Bakım Elemanı, Mali İşler Stajyeri, İnsan Kaynakları Uzmanı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, Görsel Sanatlar Öğretmeni, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni, Dönemsel Bağış Operasyon Asistanı, Fen ve Teknoloji Öğretmenliği vb. gibi pozisyonlar için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Darüşşafaka Cemiyeti 50'e yakın kadro için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvuru yapacak olan adayların https://goo.gl/3LkrJ2 linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve ilgili pozisyonlar sayfasına yönlenerek başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim