1863 yılından beri eğitim faaliyetlerine devam eden ve zeki, yardıma muhtaç öğrencilere bünyesinde eğitim ve burs imkanı vererek onları geleceği en iyi şekilde hazırlamaya çalışmakta olan Darüşşafaka Cemiyeti açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Darüşşafaka Cemiyeti açık pozisyonlara personel alımı yapılması için resmi internet sitesi aracılığı ile iş arayan adaylara duyuru yapmakta olan kuruluş yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarının tamamını duyurmaktadır. Yapılan bu duyuru ile Darüşşafaka Cemiyetinin çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Darüşşafaka Cemiyeti kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ilan etmiş olduğu açık pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

Engelli İnsan Kaynakları Birim Asistanı
Hemşire
Güvenlik Görevlisi
Yaşlı Bakım Elemanı
Engelli Tıbbi Sekreter
Genel Başvuru (Engelli)
Mekanik Teknisyeni
Tesis Hizmetleri Yöneticisi
Matematik Öğretmeni
İngilizce Öğretmeni

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Darüşşafaka Cemiyeti 20'ye yakın farklı kadro için personel alımı gerçekleştirecek. Müracaat etmek isteyen adayların gerekli nitelikleri öğrenmesi ve uygun pozisyonlar için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/zM0sdu
Editör: TE Bilisim