Eğitim kurumları denildiğinde akıllara ilk olarak Darüşşafaka Cemiyeti gelmektedir. Darüşşafaka Cemiyeti genel olarak ihtiyaç sahibi olan zeki öğrencileri kendi bünyesine toplamakta ve onları her konuda bilinçlendirerek hayata hazırlamaktadır.

Darüşşafaka Cemiyeti yurt geneli için yapılan yatırımlarına devam ettiği gibi yine bağışları kabul etmekte ve açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Darüşşafaka Cemiyeti personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve ilana ilişkin detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Darüşşafaka Cemiyeti
Açık Pozisyon Sayısı: 20
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Darüşşafaka Cemiyeti kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacaktır. Buna göre aşağıda ilgili kadrolar belirtilmiştir.

Güvenlik Görevlisi
İnsan Kaynakları Uzmanı
Hemşire
Yaşlı Bakım Elemanı
Emlak Birim Yöneticisi
Müzik Öğretmeni
Kurum Sekreteri
Belletmen Öğretmen
Diş Hekimi
Part Time Hobi Öğretmeni
Engelli Personel

BAŞVURULAR

Yukarıda Darüşşafaka Cemiyeti personel alımına ilişkin detaylar belirtilmiştir. Peki Darüşşafaka Cemiyeti personel alımına müracaatlar nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar ilgili pozisyonlara görebilir ve uyumlu nitelikli kadrolar için başvurularını tamamlayabilir.

https://goo.gl/H89rci
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYINIZ

Editör: TE Bilisim