Ülkemizin eğitim kurumları arasında en bilinirlerden bir tanesi olarak bilinen Darüşşafaka Cemiyeti yurt geneli faaliyetlerine aktif bir şekilde devam etmek ile birlikte yine personel alımları da gerçekleştirmektedir. İhtiyaç doğrultusunda personel alımları yapılmakta olup ilanlar Darüşşafaka Cemiyeti tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için kamuoyuna interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır.

Darüşşafaka Cemiyeti tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için personel alımlarının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor ve personel alımı ilanına yönelik detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Darüşşafaka Cemiyeti
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 30'a Yakın
En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Darüşşafaka Cemiyeti 30'a yakın farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Genel Başvuru (Engelli)
Güvenlik Yöneticisi
Ofis Elemanı
Part Time Hobi Öğretmeni
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni
Kurum Sekreteri
Gece Belletmen Öğretmeni
Personel İşlemleri Uzmanı
Teknik Hizmetler Yöneticisi
Yaşlı Bakım Elemanı

BAŞVURULAR

Yukarıda Darüşşafaka Cemiyetinin alım yapacağı kadroların bir bölümü verilmiştir. Sizlerde Darüşşafaka Cemiyeti bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız aşağıda yer alan linki takip etmelisiniz. Bu link üzerinden tüm pozisyonları görebileceğiniz gibi hangi pozisyonlar için ne tür niteliklerin arandığını öğrenebilir ve başvurularınızı da bu kanal üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

https://goo.gl/zAaH2q
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim