Danıştay Başkanlığı personel alımı yapacak. Danıştay Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alım duyurusu yayaımladı. Buna göre Danıştay Başkanlığı 7 kişilik boş kadro ile Hizmetli olarak çalıştırılmak üzere Destek Personeli alımı yapacak. Adaylar bu ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az lise düzeyinde 60 puan almış olmaları zorunludur. Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından aldığı puanlar sıralama yapılarak kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava tabii tutulacaktır.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Danıştay Başkanlığı yayımladığı ilana göre, adaylardan 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az lise olmak üzere KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaki En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, güvenlik ve arşiv araştırması sonucunda olumlu sonuç alabilmek ve 35 yaşının bitirmemiş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular, 18 Aralık 2017 tarihi saat 09:00 itibari ile başlayacak olup en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar 17:00 a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, Danıştay Başkanlığı resmi internet sitesinden indirilecek başvuru formu ile ve istenilen belgeler ile birlikte Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 (Eskişehir yolu 10. Km.) Çankaya/ANKARA adresine başvurabileceklerdir. Posta, kargo ya da APS ile yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnin incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim