Ülkemizin en büyük hazır giyim firmalarından bir tanesinden olan ve uygun bölgeler için mağaza açılışlarına devam eden Colin's müşteri memnuniyetinin artırılması, işlemlerin hızlı gerçekleştirilmesi için personel alımları da devam etmektedir.

Colin's personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Colin's tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki Colin's hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve Colin's personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Colin's
Alınacak Pozisyon: 85'e Yakın
Alınacak Personel: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Colin's tarafından ilan edilen 85'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

PART TIME SATIŞ DANIŞMANI
CRM UZMANI
İŞ ANALİSTİ
KASİYER
MAĞAZA MÜDÜRÜ
PLANLAMA UZMANI
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA YÖNETİCİ YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
ORGANİZASYONEL GELİŞİM UZMANI
ÜRÜN GELİŞTİRME UZMANI (ERKEK&BAYAN GRUBU)
KUMAŞ VE AKSESUAR GELİŞTİRME MÜDÜRÜ
FİNANSAL PLANLAMA VE ANALİZ UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 85'e yakın pozisyon için personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Colin's firmasının personel alımına ilişkin detayları yukarıda verilmiştir. Colin's firmasının personel alımına başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi bu link aracılığı ile nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/ZiOTdc
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim