Ülkemizin giyim konusunda lider markalarından bir tanesi olan ve sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanında yüzlerce farklı şubesinde adından sıklıkla bahsettiren Colin's yeni yatırımlarına ara vermeden devam etmekte olup satış hacmini geliştirebilmek için uygun lokasyonlara mağaza açılışlarına devam etmektedir.

Büyüme oranını sürekli geliştirmekte olan Colin's yatırımlarını sürdürdüğü gibi tespit etmiş olduğu pozisyonlar için de personel alımları gerçekleştirmektedir. Colin's personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup ilanlar hazırlanmadan açık pozisyonlar tespit edilmekte ve nitelikler belirlenerek personel alımları gerçekleştirilmektedir. Buna göre Colin's firmasının çok sayıda personel alımı yapacağı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Colin's firması çok sayıda iş ilanı yayımladı ve personel alımı yapıyor. Peki Colin's personel alımı detayları nedir? Buna göre ilanlar Colin's tarafından yayımlanmakta olup başvurular da yine Colin's tarafından kabul ediliyor. Yurt geneli 50'e yakın farklı pozisyon için personel alınmakta olup adayların en az lise mezunu olması, insan ilişkileri ve müşteri memnuniyetinde başarılı olması, esnek mesai saatlerinde görev yapmaya uygun olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIMLAR YAPILACAK?

Colin's 50'e yakın firma için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacaktır? Yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI (YETİŞTİRİLMEK ÜZERE), SATIŞ DANIŞMANI, MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ (YENİ MEZUN), ALOKASYON PERSONELİ, YAZILIM GELİŞTİRME MÜHENDİSİ gibi pozisyonlar için alımların yapıldığı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAKTIR?

Buna göre Colin's bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların öncelikle (https://goo.gl/oqFHxz) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Ardından adaylar başvurularını istediği pozisyonlar için gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim