Ülkemiz de faaliyetlerine devam eden ve hazır giyim firmaları arasında en çok tercih edilenler arasında yer almakta olan Colin's müşteri hizmetlerinin hızlandırılması ve iyileştirilmesi için açık pozisyonlara personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Colin's tarafından yayımlanan pozisyonlara bakıldığında 80'e yakın pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Colin's hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir ve detaylar nedir? Yayımlanan ilanlara bakıldığında;

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Colin's

Alınacak Pozisyon: 80'e Yakın

Alınacak Personel: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Colin's tarafından ilan edilen 80'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

PART TIME SATIŞ DANIŞMANI
CRM UZMANI
İŞ ANALİSTİ
KASİYER
MAĞAZA MÜDÜRÜ
PLANLAMA UZMANI
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA YÖNETİCİ YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
ORGANİZASYONEL GELİŞİM UZMANI
ÜRÜN GELİŞTİRME UZMANI (ERKEK&BAYAN GRUBU)
KUMAŞ VE AKSESUAR GELİŞTİRME MÜDÜRÜ
FİNANSAL PLANLAMA VE ANALİZ UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta 80'e yakın pozisyon için personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Colin's Türkiye geneli ilan ettiği 80'e yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek uygun pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve kendisini uygun gördüğü pozisyonlar için yine aynı link üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/ZiOTdc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim