Eroğlu Holding'in sahibi olduğu Colin's markası Türkiye'nin farklı noktalarına bayilik açmakta ve bu bayilikler ile büyüme oranını katlamaktadır. Dünya genelinde 700 mağazası bulunmakta olan Colin's personel alım ilanlarını resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurduğu gibi yine interaktif iş ilanları siteleriyle de açık pozisyonların kamuoyuna ilan etmektedir.

Colin's firması interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlarını duyurdu ve bu açık pozisyonlar için Colin's kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Colin's kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere alım yapacağı personel kadrolarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak?

CRM UZMANI
SATIŞ DANIŞMANI
MAĞAZA YÖNETİCİ YARDIMCISI
SATIŞ DANIŞMANI
ORGANİZASYONEL GELİŞİM UZMANI
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ
ÜRÜN GELİŞTİRME UZMANI (ERKEK&BAYAN GRUBU)
KUMAŞ VE AKSESUAR GELİŞTİRME MÜDÜRÜ
FİNANSAL PLANLAMA VE ANALİZ UZMANI
PART TIME SATIŞ DANIŞMANI

Yukarıda bulunmakta olan pozisyonlar dahil olmak üzere farklı pozisyonlar için Colin's firması çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. 60'dan fazla farklı pozisyon bulunmakta olup müracaat etmek isteyen adayın aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

https://goo.gl/gPMFwL
Editör: TE Bilisim