Bilindiği gibi ülkemizde sağlık alanında ciddi açıklar bulunmaktadır. Devlet kadroları doluluğa ulaşamadığı gibi özel hastanelerde de ciddi bir sağlık personeli boşluğu bulunmaktadır. Genel olarak hastanelere başvuru yapan personellerin büyük bir bölümü işe alınmaktadır. Yine pek çok özel hastane resmi internet sitesi ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile bünyelerinde ki boş pozisyonları belirtmekte ve bu pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmaktadır. Yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda hemşire alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi hastaneler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hemşire alımı yapıyor.

Hangi Hastaneler Hemşire Alımı Yapacak

İnteraktif iş ilanları sitelerine bakıldığında yüzlerce hemşire alım ilanı görülmektedir. Peki hangi hastaneler hemşrie alımı yapacak? Yayımlanmış olan ilanlar incelendiğinde;

Florence Nightingale Hastanesi
Cihan Özel Sağlık ve Eğt. Hiz. İnş. San. A.Ş.
Hisar Intercontinental Hospital
Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. - Medicalpark İzmir
Medistate Kavacık Hastanesi
Darüşşafaka Cemiyeti
Akademia Hiz. Üretim Yatırım A.Ş.
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Özel Kent Sağlık Hizmetleri ve Malzemeleri A.Ş.
HRS Ankara Kadın Hastanesi

Yukarıda belirtilmiş olan özel sağlık kuruluşları başta olmak üzere yüzlerce hastane ve kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hemşire alımı yapacağını duyurmuş durumdadır. Sizde bu kadrolara başvuru yapmak ve kuruluşların aradığı nitelikleri öğrenmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=hemşire