İŞKUR tarafından verilen yeni ilana göre sitede ''Rize Çay İşletmeleri'' adlı kuruma yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu iş ilanı İşkur tarafından yayınlanmış olup Rize Çalışma ve İş Kurumu İl müdürlüğü tarafından verilmiştir. Rize Çay işletmelerinin alacağı yeni personeller hakkında ve bu iş ilanı hakkında tüm detaylar şimdi haberimizde!
Rize Çay İşletmeleri'nin vermiş olduğu ilanın genel şartları ve notları;
Alınacak olan yeni personeller Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun ilçesinin çay fabrikalarına alınacaktır. Mevsimlik personel olarak çalıştırılacaktır.2016 yılı içerisinde personel çalıştırılacak olup bu personeller yaş çay kampanyası döneminde görevlerini yerine getirecektir. 175 adet önlisans düzeyinde personel alımı yapılacak. Bu 175 adet personel çay eksperi olarak görevini yerine getirecektir. İlan yayınlandıktan 10 iş günü sonraısnda bu iş ilanına başvurunuzu yapabilirsiniz. Herhangi bir talep veya ikametgah yer almıyor. Bu iş ilanı için KPSS şartı kaldırılmıştır. Bu iş ilanına başvuru yapan kişilerin tecrübeleri, eğitimi ve diğer şeyler dikkate alınacak olup eğer kişiler gerekli koşulları taşıyamazsa işe alınmayacaktır.
Personel ve Meslek Bilgisi
Mesleğiniz; Çay eksperi. Deneyim aranmıyor fakat öğreniminizi okuldan almanız gerekiyor.
Çay eksperliği için meslek yüksekokulu ön lisans sahibi olmanız gerekmektedir. Çalışacağınız yer yurt içi olup çalışma adresi ise şu şekildedir; Rize, trabzon, artvin, giresun çay fabrikalarında çalışacaksınız.
Rize/ Merkez.
Alınacak olan personel sayısı 175 adet. Sözleşmeniz belirli süreyle olacaktır yani sözleşmeli personel olarak 4B statüsünde yer alacaksınız. Çalışma zamanınız tam sürelidir.
Editör: TE Bilisim