Ülkemizin önemli çay işletmecisi kurumlarından bir tanesi olan ve Türkiye geneli satış rekoru kırmakta olan ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü yatırımlarını sürdürmekte her sene satış hacmini geliştirerek yeni yatırımlarını sürdürmektedir.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için işçi alımları gerçekleştirmekte olan ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ilgili ilanlarını kendisi hazırlayarak kamuoyuna Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile duyurmaktadır. Peki İŞKUR üzerinden yeni duyurulan ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü en az ilköğretim 57 kamu işçisi alımı detayları nedir? Başvurular nasıl yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 57 kamu işçisi alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre alımlar engelli beden işçisi ve normal beden işçisi alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır?

ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 57 kamu işçisi alımında adayların öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak enter tuşuna ya da git butonuna basması gerekmektedir. Açılan pencereden iş yeri ünvanı bölümüne büyük harfler ile ÇAY yazacak olan adaylar mavi renkli ara butonuna basarak tüm ÇAYKUR ilanlarını görebilir ve 7 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmektedir. Sadece ÇAYKUR Tirebolu Çay Fabrikası için alım yapılan 3 kişilik kadronun başvurusu 4 Mayıs 2018 tarihinde sona ermektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim