ÇAYKUR 09 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine çok sayıda geçici olarak işçi alımı yapacağını belirtmişti. Bildiğimiz gibi ÇAYKUR Doğu Karadeniz bölgesinde bulunmakta olup o bölgeden 1475 kişilik kadro ile işçi personel alımı gerçekleştirecek. Ancak adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde yapmaları gerekmektedir.

Yukarıda da bilgisini vermiş olduğumuz gibi Çaykur Geçici olarak yani 120 gün süreli olarak Mevsimlik işçi tatüsünde çalıştırılmak üzere İşçi alımı yapacak. Adaylar en az ilköğretim mezunu olmak zorundadır.

ÇAYKUR HANGİ İLLERDE ALIM YAPACAK ?

ÇAYKUR, Doğu Karadeniz illeri için toplam bin 500 kişilik geçici işçi alımı yapıyor. Peki hangi iller için geçici işçi alımı yapılıyor. Buna göre Rize'de bin 70, Artvin'de 170, Trabzon'da 240 ve Giresun'da 20 kişilik ÇAYKUR geçici personel alımı gerçekleştirmektedir.

BAŞVURULAR BUGÜN SON!

Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları dahilinde başvurularını en geç bugün içerisinde yapmaları şarttır. Adaylar başvurularını Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Çalışma Ve İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden ilgili talebe başvuru yaparak müracaatta bulunabilirler. Başvurusu geçerli sayılan adaylar için pozisyona yerleşebilmeleri için ÇAYKUR tarafından kura çekimine tabii tutulacaklardır. Kura Çekimi 30 Mayıs 2017 Salı Günü saat 10:00 da Rize Kapalı Spor salonunda Noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar eğitim, tecrübe durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ÇAYKUR a ibraz etmek zorundadır.
Editör: TE Bilisim