Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) rize illerinde ikamet eden geçici süreli yani mevsimlik çalışacak işçi statüsünden en az ilkokul mezunu olmak şartı ile Beden İşçisi ( Genel ) mesleğinde eski hükümlü 21 işçi personel alımı gerçekleştirecek.

Ayrıca bu ilana sadece Eski Hükümlü olanlar yada Terörle Mücadelede yaralanan ( TMY ) statüsünde kayıtlı olanlar başvuru yapabilirler. Ayrıca başvurular sadece Rizede ikamet eden adaylar tarafından kabul edilecektir. Adayların İş Kurumu sitesindeki adrese kayıtlı olan bilgileri esas alınarak, bu ilan yayımlandıktan sonra yapılan adres değişikliği sebebinde adaylar başvuru yapamıyacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumu: Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR )

Alım Yapılacak Kadro: Beden İşçisi ( Genel )

Personel Sayısı: 21

Çalışma Adresi: Cumhuriyet Çay Fabrikası Rize

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR:

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü işçi alım ilanına başvuru şartlarını taşıyan bütün adaylar başvuru yapabilir. En az ilokul mezunu olan, Eski hükümlü olan, Terörle Mücadelede yaralanmış olan, ARDEŞEN, ÇAMLIHEMŞİN, ÇAYELİ, FINDIKLI, İKİZDERE, KALKANDERE, PAZAR/RİZE, RİZE MERKEZ, GÜNEYSU, DEREPAZARI, HEMŞİN, İYİDERE ilçelerinde ikamet eden adaylar başvurularını yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanın yayımlanması ile birlikte en geç 10 gün içerisinde başvurularını yaplamarı gereklidir. Yani ilan 04 Ağustos 2017 tarihinde yayımlanmış olup başvurular en geç 14 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir. Buna göre başvurular, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumu resmi internet adresinden başvuru yapabileceklerdir. Başvurusu yapılan adaylar içi kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 06 Eylül 2017 tarihi Çarşamba günü saat 13:30 da Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim