Türkiye'nin mağaza sektörü öncüleri arasında yer alan ve yatırımlarını artırarak büyüme oranını yükselten Carrefoursa açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir. Carrefoursa personel alımı ilanları Sabancı Holding'in resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurmaktadır.

Carrefoursa tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında farklı pozisyonlar için çok sayıda perosnel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Carrefoursa hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve personel alımı ile ilgili olarak detaylar nelerdir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Carrefoursa açık pozisyonları için Türkiye geneli çok sayıda market personeli alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında aşağıda verilen pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Market Yönetici Adayı
Ayakkabı Kategori Uzmanı
Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı-Çukurova
Erkek Tekstil Kategori Uzmanı
Management Reporting Associate
Makine Mühendisi

BAŞVURU BİLGİLERİ

Yukarıda Carrefoursa marketin hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağına ilişkin bilgiler verilmiştir. Pozisyonlar ve duyurular Carrefoursa tarafından belirlenmekte olup anlık olarak ilgili pozisyonlarda değişiklikler yapılabilmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl gerçekleştirecek. Buna göre aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar Carrefoursanın hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağını görebilir ve başvurularını buradan tamamlayabilir.

https://goo.gl/JsD8sk
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim