Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi yayımlamış olduğu açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi iş ilanlarını genel olarak resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve online iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında 10'a yakın farklı pozisyon için Carrefoursa personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 10'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi yayımlamış olduğu 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Gebze Depo Bakım ve Onarım Takım Lideri
Lojistik Depolar Bölge Yöneticisi
Öz Markalar Kategori Müdürü
Market Yönetici Adayı
Depolar Bakım Ve Onarım Uzmanı- Gebze Depo
Yaz Dönemi Stajyerleri

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi personel alımı yapıyor. Başvuru yapacak olan adaylar aşağıda ki linki takip ederek gerekli nitelikleri öğrenebilir ve başvurularını yapabilir.

https://goo.gl/w5a1Rc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim