Sabancı Holding'in sahibi olduğu ve genel olarak nüfusu yoğun olan şehirlerin işlek bölgelerine katlı ya da olabildiğince büyük dizayn ile kurulan Carrefoursa marketlerin yatırım hacmi genişlediği gibi açık pozisyonlar için personel alımı süreçleri de hızla devam etmektedir.

Carrefoursa personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni gönderilen ilanlara bakıldığında yurt geneli farklı pozisyonlar dahilinde personel alımlarının yapılacağı görülmektedir. Peki Carrefoursa hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor ve personel alımına ilişkin olarak detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa
En Az Mezuniyet: Lise
Farklı Pozisyon Sayısı: 20'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

Carrefoursa tarafından yayımlanmış ilanlara göre 20'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kadrolara personel alınıyor.

Depo Takım Lideri
Yatırım ve Kiralama Uzmanı
Lojistik Operasyon Uzmanı
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi
Depo Veri Giriş Takım Lideri
Ev Gereçleri Kategori Uzmanı
Stok Planlama Uzmanı
Depo Müdür Yardımcısı
Makine Mühendisi
Management Reporting Associate

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Carrefoursa market personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Yukarıda Carrefoursa marketin personel alımı yapacağı kadroların bir bölümü verilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve bu link üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/JsD8sk
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim