CarrefourSA firması Sabancı Holdingin sahibi olduğu ve Türkiye'nin dört bir yanında mağazası olan büyük bir markadır. Kendi bünyelerinde bulunan açık pozisyonların doldurulması için resmi internet sitelerinde bulunan İnsan Kaynakları bölümü aracılığı ile kullanıcılara bu bölümü tanıtan firma aynı zamanda interaktif sitelere de iş ilanlarını eklemektedir. Bu pozisyonlara lise, önlisans ve lisans düzeyi adaylar başvurmakta olup firmanın Türkiye'nin dört bir yanında mağazası olduğu için neredeyse her yer için personel alımı yapılmaktadır.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

CarrefourSA kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak peki alınacak olan bu personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Market görevlisi
Manav
Mini market görevlisi
Kasiyer
Sezonluk mağaza görevlisi
Mini hiper market görevlisi
Pasta, ekmek ve tatlı ustası
Gurme market görevlisi
Engelli market görevlisi

Yukarıda adı geçen tüm pozisyonlar için CarrefourSA firması personel alımı yapacak. Eğer sizlerde CarrefourSA firmasında istihdam etmek istiyorsanız hemen aşağıda ki link aracılığı ile öz geçmişinizi bırakabilirsiniz. Firma 1960 yılından beri kesintisiz olarak hizmetine devam etmekte olup çalışanlarına bayramlarda ve aralıklarla hediyeler, alışveriş çekleri vermektedir üstelik maaş konusunda kimse sıkıntı yaşamamakta ve günü geldiğinde herkesin hesabına aylık maaşı yatırılmaktadır. Başvuru linki aşağıdadır.

http://www.yenibiris.com/carrefoursa-is-ilanlari?sayfa-boyutu=100&firma=6208
Editör: TE Bilisim