Sabancı Holding'in sahibi olduğu mağaza firmalarından bir tanesi olan Carrefoursa Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile faaliyetlerine devam etmektedir. Buna göre Carrefoursa tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama ile yıl sonuna kadar 3 bin personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

Carrefoursa kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2017 sonuna kadar 3 bin personel alımı yapacak ve şuanda da başvurular kabul edilmekte olup gelen başvurular değerlendirilmekte uygun adamlara istihdam verilmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

BAŞVURULAR

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin (2017 sonuna kadar)
İlan Edilen Pozisyon: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Carrefoursa 2017 yılı içerisinde toplam 3 bin personel alımı yapacak olup şu anda 20'ye yakın ilan ettiği pozisyonlara çok sayıda personel alıyor.

CRM Kampanya ve Sadakat Programları Uzmanı
Uygulamacı Grafiker
Marka İletişim Uzmanı
Yatırım ve Kiralama Uzmanı
Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı
Depo Nakliye Takım Lideri- Gebze Depo
Market Yönetici Adayı
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi

BAŞVURULAR

Carrefoursa 2017 yılı sonuna kadar farklı pozisyonlar için toplam 3 bin kişilik personel alımı yapacak. Başvurular ilanların yayımlanmış olduğu online iş ilanları siteleri ya da Sabancı Holding insan kaynakları bölümü aracılığı ile kabl edilmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/w5a1Rc
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim