Geçtiğimiz günlerde ŞOK Marketin toplam 4 bin personel alımı yapacağı haberi büyük sevinç yaşatmıştı ve şimdi bir yeni market daha binlerce personel alımı yapacağını duyurdu.

Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin yaptığı açıklamasında bu sene içerisinde bire bir satışlarda enflasyon rakamlarının üzerinde büyüme oranı göstereceklerini belirterek toplam 100 milyon liralık yatırım yapmayı hedeflediklerini duyurdu. Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin alınacak olan personellerin restorasyonlarda ve yeni mağazalarda görev yapacağını belirtti.

3 Bin Personel Alımı

Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin yaptığı açıklama ile söz konusu marketin bu sene içerisinde toplam 3 bin kişilik personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak olan personeller Carrefoursa'nın yeni açtığı mağazalarda ve restorasyon çalışmalarında görev alacak. Carrefoursa'nın bu sene 100 milyon liralık yatırım yapması ile şirketin ciddi derecede büyüme göstermesi beklenmektedir.

Yine Carrefoursa Genel Müdürü Haken Ergin çıkan haberlerin üzerine Carrefoursa'nın şirket satın almasının söz konusu olmadığını da duyurdu. Ancak yine de lokasyon bazlı olarak bazı konularda alım yapabileceklerini belirterek üstü açık bir söz söylemiş oldu. Carrefoursa, lokasyon bazı olarak bu sene içerisinde şirket satın almaları da yapabilir. Yıl içerisinde 3 bin kişilik personel alım ilanlarının da yapılması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim