Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ve özellikle kalabalık bölgelerde, alışveriş merkezleri içerisinde yer almakta olan Carrefoursa açık pozisyonları için resmi internet sitesi aracılığı ile kabul ettiği başvurular doğrultusunda personel alımı gerçekleştirmektedir.

Carrefoursa tarafından ilan edilmiş olan pozisyonlara bakıldığında çok sayıda pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapıyor, detaylar nedir ve Carrefoursa personel alımına nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin
İlan Edilen Pozisyon: 20'ye Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Carrefoursa tarafından yayımlanmış olan 20'ye yakın pozisyona 2017 yılı sonuna kadar toplam 3 bin kişilik personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

CRM Kampanya ve Sadakat Programları Uzmanı
Uygulamacı Grafiker
Marka İletişim Uzmanı
Yatırım ve Kiralama Uzmanı
Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı
Depo Nakliye Takım Lideri- Gebze Depo
Market Yönetici Adayı
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta olmak üzere 20'ye yakın ilan edilen açık pozisyona çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Carrefoursa 2017 yılının sonuna kadar toplam 3 bin kişilik personel alımı yapacak. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir. İlgili pozisyonlara müracaat etmek için adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve uygun pozisyonlara aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/w5a1Rc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim