Sabancı Holding bünyesinde bulunmakta olan şirket arasında yer alan Carrefoursa tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama ile yıl sonuna kadar toplam 3 bin kişilik personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Açık pozisyonlar için yayımlanan ilanlar sonucu personel alımları devam ediyor.

Carrefoursa personel alımlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 20'ye yakın pozisyon için çok sayıda personel alıomı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi
Alınacak Personel: 3 Bin (2017 sonuna kadar)

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi Anonim Şirketi ilan etmiş olduğu 10'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.
Meyve Sebze Kalite Güvence Yöneticisi
Depo Bakım ve Onarım Takım Lideri
Lojistik Depolar Bölge Yöneticisi
Öz Markalar Kategori Müdürü
Öz Markalar Satınalma Uzmanı
Market Yönetici Adayı
Yaz Dönemi Stajyerleri

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda farklı pozisyon için Carrefoursa personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir. Carrefoursa personel alımına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını da adaylar aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

https://goo.gl/w5a1Rc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ