Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer almakta olan Carrefoursa açık pozisyonları için personel alımları yapmaya ve uygun bölgelere yeni şube açılışları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Carrefoursa personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

Carrefoursa tarafından yayımlanan ve başvuruları kabul edilen pozisyonlara bakıldığında farklı pozisyonlar için Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Bilindiği üzere Carrefoursa yıl sonuna kadar toplam 3 bin kişilik market personeli alımı yapacak. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Market: Carrefoursa
Alınacak Personel Sayısı: 3 Bin (2017 yılı sonuna kadar)

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Carrefoursa Türkiye geneli 2017 yılı sonuna kadar 3 bin kişilik market personeli alımı yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Erkek Tekstil Kategori Uzmanı
Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı
Ayakkabı Kategori Uzmanı
Market Yönetici Adayı
CRM Kampanya ve Sadakat Programları Uzmanı
Management Reporting Manager
Marka İletişim Uzmanı
Yatırım ve Kiralama Uzmanı

BAŞVURULAR

Carrefoursa 2017 yılı sonuna kadar toplam 3 bin kişilik market personeli alımı yapacaktır. Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapmakta olup müracaat etmek isteyenlerin aşağıda ki linki takip etmesi ve başvurularını buradaki formlar aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/JsD8sk
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim