Kamu kurumlarında görev yapmak isteyen milyonlarca memur adayını sevindirecek bir alım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından geldi. Sözleşmeli bilişim personeli alım ilanı yayımlayan ÇSPB, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına görev almak isteyen çok sayıda personel istihdam edecek. Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına yönelik olarak yayımlanan yönetmelik kapsamında KPSS puanı olmayan adayların puanı 70 olarak kabul edilecek. Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna başvurular ne zaman başlayacak. Son başvuru tarihi ve başvuru koşullarını aktarmak gerekirse;

BAŞVURU KOŞULLARI

Başvuruda bulunacak adayların 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımaları,  eğitim düzeyinde ise bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği  bölümlerinden mezun olmaları, donanımı ve ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmaları isteniliyor. Adayların ayrıcasözleşmeli bilişim personeli istihdamına ilişkin yönetmelikte belirtilen özlük haklarını kabul eden, askerlik ile ilişiği olmayan, ücret tavanını 2 katı olanlarda 3 yıl meslek deneyimine sahip olmak isteniyor. Sözleşmeli ücret tavanını 3 katı olanlar için ise 5 yıl tecrübe sahibi olmaları isteniliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına 9 sözleşmeli bilişim personeli alımında Özel şartlarda ise başvuru kılavuzunda belirtilen şartları taşıyan adayların başvuruda bulunulması isteniliyor. Özel başvuru koşulları için aşağıdaki link ile kılavuzu inceleyebilirsiniz. 

KAÇ PERSONEL ALINACAK?

Java Kurumsal Mimarı 1 kişi, Java Çözüm Mimarı ve Takım Lideri 2 kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı (JAVA) ücret tavanının 3 katına kadar 3 kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı (JAVA) ücret tavanının 2 katı kadar olanlar için 2 kişi, Sistem ve Ağ Güvenlik Uzmanı 1 kişi olmak üzere toplam 9 bilişim personeli alınacak. Adaylar başvuruları en geç 23 Şubat 2018 tarihinde mesai bitimine kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na şahsen yada posta yolu ile yapabilecekler.

İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim