Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı boş kontenjanların doldurulması için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlarda genel olarak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının hazırlamış ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmuş ilanda toplam 50 uzman yardımcısı alımı yapılacağı belirtilmiş olup alımlarda yine Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arandığı açıklanmıştır.

Sözlü Sınav Yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50 personel alımı yapacak. Alınacak olan personellerin alanları ile ilgili KPSS'ye girmiş olması gerekmektedir. Başvuran adaylar sözlü sınavlara tabii tutulacak.

Kimler Alınacak

Hukuk Fakültesi Mezunu - 10 Personel
Fen/Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik - 10 Personel
Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadî ve İdarî Bilimler Fakülteleri - 30 Personel

Yukarıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının hangi fakülte mezunu toplam kaç personel alımı yapacağı detaylı olarak belirtilmiştir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının alacağı 50 uzman yardımcısı kadrosuna başvurmak isteyen adaylar 21 Kasım 2016 - 2 Aralık 2016 tarihlerine kadar aşağıda verilen adrese şahsen ya da posta yolu ile başvuru yapması gerekmektedir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Emek Mah.17.Cadde No:13 P.K:06520
Çankaya/ANKARA


Başvuruları kabul edilen adaylar ilan edilecek olup bu adayların tekrar sınav başvurusu yapması gerekecek. Sınav başvuruları ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden yapılaca. Detaylı bilgi için aşağıda ki bildiriyi inceleyebilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız