Çağrı Merkezi sektöründe varlığını sürdüren, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde çalışma şansına ulaşacağınız farklı ilanlar ve şehirlerde, toplamda 1000 Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı gerçekleştirilecek. Başvurular internet üzerinden sağlanabileceği gibi; aranan şartlarla ilgili detayları da sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi İllerde Alım Yapılacak?

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonunda çalışmak isteyenler için yayınlanan ilanlar, başta İstanbul, Ankara, Antalya, Samsun, Sivas, Adıyaman, Denizli, İzmir, Yalova ve Trabzon olmak üzere; birçok ilde istihdam için yayınlandı. Bu sayede, yaşadığınız ildeki çağrı merkezlerinde sizlerde iş bulabilir, aranan şartları sağlıyorsanız başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Yayınlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonunda aranan özellikler ise, şu şekildedir; Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, çağrı merkezi ortamında çalışmaya engel sağlık sorununa sahip olmamak, vardiya usulü ve hafta sonları çalışmak, takım çalışmasına uyumlu olmak ve erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak yer alıyor..

Bunun yanı sıra; en az ilkokul mezunu olması ve KPSS şartı aranmaması da, birçok adayın başvurmasını sağlamaktadır.

Nereden Başvuru Yapabilirim?

İlgili ilanlara başvuru yapabilmek için, İŞKUR E-Şube üzerinden veya direkt olarak İŞKUR bürolarından başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx