Ülkemizin en bilinen petrol markaları arasında yer almakta olan BP Petrolleri her geçen gün Türkiye'nin farklı noktalarına yeni benzin istasyonları kurmaya devam ediyor. İhtiyaçlar doğrultusunda personel alımı gerçekleştirmekte olan BP Petrolleri personel başvurularını kabul ediyor.

Açık pozisyonları için personel alımı ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurumakt da olan BP Petrolleri yine tüm Türkiye illeri için genel başvuru için başvuruları kabul etmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapıyor.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: BP Petrolleri
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon: 10'a Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

BP Petrolleri yayımlamış olduğu 10'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nedir.

Sevkiyat Ofisi Memuru-Trakya
Genel Başvuru - TÜM TÜRKİYE İLLERİ
Engineering Project Coordinator
NewProduction IntroductionCoordinator Project Role
Reward Support and Archive Administrator
Graduate Recruitment - Sales
Supply Analyst

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için BP Petrolleri personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki BP Petrolleri bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların nasıl başvuru yapması gerekiyor. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilmek de ve BP Petrollerinin yeni yayımlayacağı ilanları öğrenebilir.

https://goo.gl/Y5xyxv
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim