Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için 93 personel alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilan için sadece KPSS girmiş olmak yeterli. Ancak adayların KPSS puan sıralaması dikkate alınacaktır. Bu haberimizde sizlere İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

Bozok Üniversitesi bünyesine 93 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu 91 Sözleşmeli Hemşire, Ön Lisans mezunu 1 Sağlı kTeknikeri ve Lisans mezunu 1 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere farklı pozisyonlarda Kamu Personeli alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bozok Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım pozisyonlarına göre belirtilen eğitim seviyesinde olmak, Ön Lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Lisans mezunları için 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 07 Eylül 2018 tarihi itibari ile başvurularına başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00a kadar Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim