Bozok Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanana ilana göre Bozok Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak 53 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. peki kimler başvuru yapabilir? Alım kadroları nelerdir?

ALIM KADROLARI:

Bozok Üniversitesi bünyesine 53 kişilik boş kadro ile, 35 Hemşire, 4 Ebe, 1 Eczacı, 2 Diyetisyen, 1 Laborant, 7 Sağlık Teknikeri, 2 Diğer Sağlık personeli ve 1 Psikolog alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bozok Üniversitesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak ve 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte yani 22 Haziran 2018 tarihi itinbari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 06 temmuz 2018 tarihi saat 17:00 a kadar yapmaları gereklidir. Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim