Devlet Personel Başkanlığı tarafından 17 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi ( BOTAŞ ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı statülerde İşçi Personel Alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi ( BOTAŞ ) toplamda 13 kişilik kadro lile alım yapacak. Buna göre 10 Eski Hükümlü İşçi ve 3 Engelli işçi alımı yapılacak.

Söz konusu olan Engelli alım ilanı ile Ankara iline Büro Görevlisi ünvanında alım yapılacak ve adaylardan bu yönde En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme SInavından KPSSP4 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır.

Eski Hükümlü işçi personel alım ilanı ile ise, Ankara ilinde 3 İnşaat Teknolijisi Teknisyeni, 3 Elektrik Elektronik teknisyeni, 2 Makine Teknolojisi Teknisyeni alımı yapılacak. Tekirdağ ilinde ise 1 İnşaat Teknolojisi teknisyeni ve 1 Elektrik Elektronik teknisyeni alınacak. Buna göre Eski Hükümlü statüsünde toplamda 10 işçi alınacak ve adaylardan bu yönde En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunu seviyesinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

Editör: TE Bilisim