Ekim ayının başlarında yapılmış olan duyuruya göre,BOTAŞ bünyesindeki persone elskikliği için Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyuru yayımladı.Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) bünyesine farklı bölge ve kadrolarda toplamda 112 personel alımı yapacak. Duyuru İŞKUR üzerinden ilan olarak yayımlanmış olup adaylar başvurularınıda Türkiye İş Kurumuna yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) 112 personel alımı başvuruları 12 Ekim 2017 tarihi itibari ile başlamıştı. Adaylar o günden bugüne başvurularına devam ettiler. Ancak ilanın geçerlilik süresi 10 gün olup, buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) 122 kişilik kadro ile adaylardan, En az lise mezunu, Önlisans mezunu veya Lisans mezunu olmak, En az B Sınıfı Ehliyete sahip olmak, Yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE ALIM YAPILACAK İLLER:

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü bünyesine farklı kadrolardan ve bölgelerden toplamda 112 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Buna göre, Lisans, Önlisans ve lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

Alımlar, Ankara, İzmir, Kırklareli, Kayseri, Samsun, Erzurum, Kahramanmaraş, Konya, Ağrı, Ardahan, Sivas, Aksaray, İstanbul, Tekirdağ, Şanlıurfa, Gaziantep illerinde bulunan bölge müdürlüklerine alınacaktır. Buna göre, Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Teknisyen ve Büro Görevlisi, Önlisans Mezunu, Operatör, Teknisyen, ve Lisans Mezunu ise, Mühendis, Uzman Yardımcısı, Müfettiş yardımcısı kadrolarına alım gerçekleştirilecek. Her ilde bulunan farklı ilçelere alım yapılacaktır. Alım tablosuna ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim