Devlet Persone lBaşkanlığı tarafından 18 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) bünyesine personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü bünyesine farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 71 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti. Ayrıca ilan için detaylı bilgi İŞKUr üzerinde yayımlanacaktır.

İLANIN DETAYLARI

Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) bünyesine toplamda 71 personel alımı gerçekleşitrecek. Bu doğrutulda Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü Lisans Mezunu, Önlisans mezunu ve Endüstri Meslek Lisesi ( EML ) mezunu personel adayları alacak. İlgili laım pozisyonları farklı farklı pozisyonlar olup, adaylarında bu yönde belirtilen nitelikleri taşımaları şarttır.

Adaylardan bu yönde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı ve pozisyonuna göre Yabancı Dİl sınavı, Ehliyet şartı ve tecrübe şartları aranacaktır. Bu detaylara ilanın tam metnininde verilen pozisyon tablosunu inceleyerek ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş kurumu üzerinden yapacaklardır. İlgili ilan şimdilik Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup Türkiye İş Kurumu üzerinde 23 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanacak olup adaylara en fazla 10 gün süre verilecek. Adaylar başvurularını en geç bu 10 gün içerisinde yani en geç 01 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularıı Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yapmaları gerekmektedir. İlgili ilan http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx adresi üzerinde yayımlanacaktır.

Editör: TE Bilisim