Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek için fakrlı pozisyon ve niteliklerde toplamda 112 kişilik boş kadro ile personel alacak. Duyuru geçtiğimiz günlerde 05 Ekim 2017 tarihinde yapılmıştı ve ilanın resmi olarak 12 Ekim 2017 tarihinde ilan edileceği belirtmişti. Bunun üzerine ilan yayımlandı ve başvurular artık başladı. Adaylar en geç 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) bünyesine en az lise mezunu olmak şartı ile önlisans ve lisans mezunu adaylar alacak.

Alımlar farklı bölgelerdeki müdürlüklere yapılacak olup bunlar, Ardahan, Sivas, Aksaray, İstanbul, Tekirdağ, Şanlıurfa, Gaziantep, Ankara, İzmir, Kırklareli, Kayseri, Samsun, Erzurum, Kahramanmaraş, Konya, Ağrı illerindeki Müdürlüklere yapılacaktır.

Adaylardan En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, En az Endüstri Meslek Lisesi Mezunu olmak üzere Önlisans ve Lisans Mezunu olmak ve ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.

Buna göre, Lise mezunu (  Endüstri Meslek Lisesi Mezunu ) Büro Personeli ve Teknisyen kadrolarına alım yapılacak. Önlisans mezunu ise Teknisyen ve Operatör kadroları alınacak. Lisans mezunu olan adyalar ise Mühendis, Uzman Yardımcısı, Müfettiş yardımcısı kadrolarına alınacaklar.

Adaylar başvurularını ilanda belirtildiği gibi en geç 21 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca yapılmış olan duyuruya ve alım tablosuna ulaşmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim