Türkiye'nin teknoloji firmaları arasında en lider markaları arasında yer almakta olan Bosch özellikle beyaz eşya konusunda yeni çözümler ve yeni ürünleri üretmeye devam ediyor. Aççık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte olan Bosch ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Bosch personel alımı ilanlarına bakıldığında 20'ye yakın ilan için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Bosch hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma:Bosch
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 20'ye Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bosch kariyer, personel alımına ilişkin detaylar yukarıda sunulmuştur. Peki Bosch personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Üretim Elemanı
Proje Satış Mühendisi
Platform Development Engineer
Mekanik Bakım Elemanı
Elektrik/Elektronik Bakım Elemanı
Packaging Planning & Development Engineer
Part-Time Öğrenci
Puantaj Sorumlusu
Stajyer

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta 20'ye yakın kadro için Bosch çok sayıda personel alımı yapacaktır. İlanlara bakıldığında alımların genel olarak Bursa, Kocaeli ve İstanbul illeri için yapıldığı görülmektedir. Peki nasıl başvurulur. Müracaatlarını yapmak isteyen adaylar için aşağı bölüme başvuru linkini sunduk. Adaylar bu linki takip ederek Bosch teknoloji firmasının tüm ilanlarını görebilir ve formlar vasıtası ile kendi bilgilerine göre başvurularını tamamlayabilir.

https://goo.gl/aozdR5
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim