Borusan Türkiye Geneli Personel Alacak

Borusan Holding personel alımı gerçekleştiriyor. Borusan bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak adına genel başvuru ilanı ile çok sayıda Türkiye genelinde en az lise mezunu olmak şartı ile personel alacak. Sizde Borusan ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Borusan Holding tüm Türkiye genelndeki çalışma alanlarına genel başvuru ilanı ile alım gerçekleştiriyor. Alınacak olan adayların pozisyon seviyeleri Yeni Başlayan olacaktır. Yani başvuruda bulunmak için tecrübeli veya tecrübesiz olmanız önemli değildir. Alınacak olan personellerin çalışma saatleri tam zamanlıdır. 

Alınacak olan personellerden istenilen mezunluklar.

- Lise Mezunu

- Meslek Yüksekokul mezunu veya öğrencisi,

- Üniversite mezunu veya öğrencisi,

- Yüksek Lisans mezunu veya öğrencisi,

- Doktora mezunu veya öğrencisi,

Başvuruda bulunacak olduğunuz ilan genel başvuru ilanı olup burada başvurularınızı gerçekleştiriken mezun olduğunuz eğitim seviyesini belirtmelisiniz çünkü oluşacak herhangi bir pozisyonda sizile doğru bir şekilde iletişime geçilmesi ve doğru pozisyonda işi verilmesi için önemlidir.

Genel Başvuru İlanı Nedir ?

Genel başvuru ilanı demek, sizin yapacağınız başvuruda belirtmişolduğunuz niteliklerinize göre ve mezunluklarınıza göre oluşacak herhangi bir boş pozisyonda sizinle iletişime geçilerek doğru pozisyonu vermektir. Yapacağınız başvurular Borusan Holding veritabanına saklanacak ve boş pozisyon oluşması halinde değerlendirilecektir.

Genel başvuru ilanına başvuruda bulunurken, mutlaka , çalışmak istediğiniz alanı, bölümü ve pozisyonu belirtecek bir yazı yazmalısınız. 

Ayrıca yapacağınız başvurular aşağıda vereceğimiz bağlantıdan gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. E-posta veya fax yolu ile yapılan bavurular değerlendirilmeyecektir. Borusan Holdingin ihtiyacı doğrultusunda sizin niteliklerinize uygun bi pozisyon belirlenerek iletişime geçilecektir.

Başvuruda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/borusan-grubu/genel-basvuru-is-ilani-i146026/?tmpsno=1&aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&refno=33404_8526

Editör: TE Bilisim