Borusan Türkiye Geneli Genel Başvuru İlanı

Borusan personel alımı gerçekleştiriyor. Borusan bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere tüm türkiye genelinde Genel başvuru ilanı ile çok sayıda personel alacak.Başvurular için ve daha ayrıntılı bilgi için haberimizin devamını inceleyiniz.

Borusan açmış olduğu genel başvuru ilanı ile bir çok iş sahibi olmak isteyen kişiyi sevindiriyor. Borusanın açmış olduğu Genel başvuru ilanı tüm türkiye genelinde geçerlidir ve en az lise mezunu olan personel adayları başvuruda bulunabilir. Genel başvuru ilanı, daha sonra değerlendirlilmek üzere Borusanın veritabanına saklanacak ve daha sonraki personel ihtiyacında veritabanında başvurular incelenerek başvuruda bulunana adaylara haber verilecektir. Ayrıca başvurularınız her pozisyon için geçerlidir, boşta bulunana herhangi bir pozisyon için değerlendirme yapılacaktır. tek yapmanız gereken başvuru esnasında, çalışmak istediğiniz alanı, çalışmak istediğiniz bölümü ve pozisyonu belirten bir kapak yazısı yazmalısınız.

Yapacağınız başvurular, kariyer.net üzerinden gerçekleşecek olup, ayrıca e-posta yolu ile veya fax yolu ile başvuruda bulunmanız gerekmemektedir.Borusan ihtiyaçları doğrultusunda sizin genel niteliklerinize uygun pozisyon meydana geldiği taktirde sizinle iletişime geçilecektir. Ayrıca aşağıda verilen Genel özelliklerede sahip olmanız gerekmektedir.

GENEL ÖZELLİKLER:

- En az lise mezunu olan adaylar,

- Çalışacağı pozisyonda tam zamanlı çalışabilecek olan adaylar,

- Pozisyon seviyesi Yeni başlayan olan adaylar,

- Tecrübeli veya Tecrübesiz adaylar

Başvuruda bulunabilirler. Başvurularınzı gerçekleştirmek için alt kısımda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/borusan-grubu/genel-basvuru-is-ilani-i146026/?&tmpsno=1&isaramalog=384305959&sirano=20&isaratipi=2