Ülkemizde iş veren ile iş arayan yüz binlerce kişiyi her sene birleştirerek işsizliğin önüne geçilmesi konusunda önemli çalışmalar sürdüren Türkiye İş Kurumu yurt geneli yayımlanmış olan kamu ve özel sektör ilanları resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

En çok rağbet gösterilen İŞKUR kadroları arasında olan büro memuru pozisyonu için İşin Olsa ekibimize yoğun rağbet gösterilmeye devam ediyor. Bizlerde rağbet göstermekte olan bu kadro için özel bir içerik ürettik. Buna göre ülkemizde özel sektör firmaları İŞKUR aracılığı ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu toplam bin 90 kişilik büro memuru alımı yapıyor. Peki büro memuru alımına ilişkin detaylar nedir, kimler başvurabilir.

İLANA İLİŞKİN BİLGİLER NELERDİR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 90 büro memuru alımı yapıyor. Peki ilana ilişkin bilgiler nelerdir? Buna göre alımlar özel sektör firmaları tarafından yapılmakta olup ilanlar İŞKUR üzerinden yayımlanmıştır. Adayların başvurabilmek için en az ilköğretim mezunu olmak, tercihen bilgisayar ve Microsoft Office programlarını kullanabilir olmak, raporlama konusunda başarılı olmak, insan ilişkilerinde iyi olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu bin 90 büro memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre alımlar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanı için yapılmaktadır. Adayların (https://goo.gl/TYEkBL) linkini kopyalaması tarayıcılarına yapıştırması İŞKUR büro memuru sayfasına ulaşarak buradan tüm firmaları öğrenerek kendi illeri için başvurularını yapması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim