Faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar ihtiyaçları doğrultusunda personel alımları yapmaya devam ediyor. Alım ilanlarını pek çok firma interaktif iş ilanları sitelerinden duyurduğu gibi yine bazı firmalar alım ilanlarını İŞKUR üzerinden yayımlamaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu bin 700 şoför personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir? Alım yapacak firmalar hangileri? Nasıl müracaat edebilir.

DETAYLAR

Şoför (Yük Taşıma) - Bin 500 Personel
Şoför (Yolcu Taşıma) - 200 Personel


Yukarıda belirtilmiş olan yük taşıma ve yolcu taşıma pozisyonları için kaç personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

En az ilköğretim mezunu olmak (Firmalara göre değişmektedir)
Tecrübeli (tercihen)
Araç kullanmasını iyi bilen
Aranan sürücü ehliyetine sahip

Yukarıda belirtilmiş olan şartlara sahip olan adaylar alım yapılan yük taşıma ve yolcu taşıma şoför pozisyonları için müracaatlarını yapabilir.

NASIL MÜRACAAT EDEBİLİR

Müracaatlar İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Ancak öncelikle adayların illerinde alımın olup olmadığını öğrenmesi gerekmektedir. Aşağıda ki linkten hangi iller için alımların olduğunu adaylar sorgulayabilir.

Yük Taşıma Şoförü - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4226
Yolcu Taşıma Şoförü - https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4225


Yukarıda ki linkten adaylar hangi iller için alımların yapıldığını görebildiği gibi yine aynı kanal üzerinden adaylar İŞKUR kayıtları ile müracaatlarını internetten gerçekleştirebilir.
Editör: TE Bilisim