Ülkemizin dört bir yanında faaliyet göstermekte olan özel sektör firmaları yeni çalışmalarına devam etmekte ve ihtiyaç halinde personel alımları gerçekleştirmektedir. Özel sektör firmalarının personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır.

Adaylarımızın yoğun talep göstermesinden dolayı sizler için şoför alımı haberini oluşturduk. Buna göre İŞKUR ve diğer ilan sitelerinde yer alan tüm bilgilere bakıldığında Türkiye geneli en az bin 500 şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alıma ilişkin detaylar nelerdir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firmalar: Özel Sektör / Daimi
Alınacak Personel Sayısı: En Az Bin 500
Alınacak Pozisyon Nedir: Şoför
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ İLLERE ALIM YAPILIYOR?

Yukarıda şoför alımına ilişkin ilan detayları verilmiştir. Peki alım hangi illere yapılmaktadır. Türkiye geneli en az bin 500 şoför alımı yapılmakta olup Türkiye'nin dört bir yanına alımlar mevcuttur. İlanlar sürekli olarak değişmekte olup yeni gelen ilanları da adaylar incelerse dört bir bölgeye alımların yapıldığını görecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye geneli en az bin 500 şoför alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların başvurularını İŞKUR ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için aşağı bölüme linkleri sunduk. Bu linkler aracılığı ile adaylar tüm ilanları görebilir ve uygun bölümlere başvurularını yapabilir.

Diğer Şoför - https://goo.gl/MVq8TZ
Yolcu Taşıma - https://goo.gl/LtPx1p
Yük Taşıma - https://goo.gl/4r5BKn