Türkiye'nin dört bir yanında bulunan özel sektör firmaları açık pozisyonları için çok sayıda memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup alım yapılacak pozisyonlar için ilanlar hazırlanarak kamuoyuna Türkiye İş Kurumu aracılığı ile duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında toplam bin 322 en az ilkokul mezunu büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki İŞKUR'un bin 322 büro memuru alımı ilanında detaylar nedir, kimler başvuru yapabilir, aranacak şartlar nedir? İşin Olsa ekibi olarak Türkiye İş Kurumunun en az ilkokul mezunu bin 322 büro memuru alımına ilişkin tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu tarafından en az ilkokul mezunu bin 322 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, rapor tutabilir ve kayıt yapabilir olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına sahip olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak gibi şartlara sahip olması gerekiyor. Peki adaylar bin 322 büro memuru alımına nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile en az ilkokul mezunu bin 322 büro memur alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre özel sektör firmalarının bin 322 büro memuru alımına başvuru yapacak olan adayların (https://goo.gl/YYsxjT) linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git tuşuna basarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim