Faaliyetlerine devam etmekte olan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Teknik bölgelere teknik personel alımı yapıldığı gibi firmanın çağrı merkezi hatlarına yüzlerce müşteri hizmetleri personeli alımı yapılmaktadır. Genel olarak teknoloji firmaları tarafından alınmakta olan müşteri hizmetleri personelleri sahip oldukları nitelikler ile çok sayıda firmaya yerleşebilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 100 müşteri hizmetleri personeli alımı yapacak. Peki hangi firmalar müşteri hizmetleri personeli alımı yapacak? Başvuru şartları ve tarihleri nedir?

Hangi Firmalar Alım Yapacak

Yayımlanan iş ilanlarına göre firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 100 müşteri hizmetleri personeli alımı yapacak. Peki hangi firmalar müşteri hizmetleri personeli alımı yapıyor?

Panjur Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri Tic AŞ
KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
Başarı Teknik Servis Hizmetleri Tic. A.Ş
CHEP Konteyner ve Palet Ltd. Şti.
Telpa Telekom Tic. A.Ş.
Happy İnsan Kaynakları
D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş.
Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş
Sepaş Enerji
Musa Dengiz Tekstil San.Tic.Ltd.Şti
Hedef Filo

Yukarıda adları geçmekte olan firmalar başta olmak üzere yüzlerce farklı firma binlerce müşteri hizmetleri personeli, temsilcisi, uzmanı ve yetkilisi alımı yapacak. Başvuru yapacak olan adayların diksiyonlarının düzgün olması ve kelime haznelerinin fazla olması gerekmektedir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=müşteri hizmetleri
Editör: TE Bilisim