BİMSA İşçi Personel Eleman Alımları

Sabancı Holding bünyesinde faaliyet gösteren BİMSA, uluslar arası çalışan bir firmadır. İstanbul ilinde binlerce çalışanı olan firmaya her yıl BİMSA İşçi Personel Eleman Alımları ilanları ile personel alımı yapılmaktadır. Bu yıl da büyüme hedefleri doğrultusunda personel alımı yapmaya devam edecek olan firmaya çok sayıda alım yapılacaktır. Firmanın yıl sonu gelmesine rağmen hala açık olan çok sayıda iş ilanı bulunmakadır. Bimsa Ocak ayından bu yana alımlarına devam etmekte ve bundan sonra da devam edecektir.

2015 yılının sonuna kadar BİMSA İşçi Personel Eleman Alımları ilanları ile siz de uluslar arası bi firmada iş sahibi olma şansını yakalayabilirsiniz. Bir çok alım yapacak olan firmanın büyük bir şirket olması kariyerinizde de çok önemli bir gelişme sağlayacaktır. Bimsa güncel iş ilanları hakkında sitemizden de güncel olarak bilgi almanız mümkündü. Firmanın şu anda açık olan iş ilanları ise şu şekildedir;

- Oracle Veritabanı Yöneticisi.

- İş Zekası Uzmanı,

- İnsan Kaynakları Çözümleri Danışmanı,

- Raporlama Uzmanı,

- SAP FI Danışmanı

Bu ilanlardan şartlarını taşıdığınız bi pozisyon varsa siz de hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Firma başvuruları kariyer sitelerinden ve kendi resmi internet sitesi üzerinden CV aracılığı ile kabul etmektedir. BİMSA İşçi Personel Eleman Alımları ilanlarına başvuru yapmanız durumunda CV’niz firmanın insan kaynakları tarafından değerlendirilir ve değerlendirmenin olumlu sonuçlanması durumdan sizi mülakat için davet ederler. İnsan kaynakları departmanı tarafından yapılacak olan mülakatlarda başarılı olmanız durumunda ise işe alım süreciniz başlar. Türkiye ve dünyada isim yapmış bir firmada iş sahibi olmak istiyorsanız siz de firmanın iş ilanlarını değerlendirebilirsiniz. İyi bir CV ile başvuru yapmanız sizi rakiplerinizin bir adım önüne geçirecektir.  

BİMSA İş İlanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/bimsa-a-s-is-ilanlari?firma=15561