Ülkemizin dört bir yanında bulunan mağazalarında ki cazip fiyatları ile müşterileri çekmeyi başarmakta olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımlarını da gerçekleştirmeye devam etmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmakta olup yeni yayımlanan ilanlara göre BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. İlanlara başvuru süreleri devam etmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi

Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından yayımlanan 40 pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Taşdelen Bölge Taze Gıda Personeli

Bölge Kasa Reyon Personeli

Mağaza Personeli (Engelli)

Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Unlu Mamüller Personeli

Kozmetik Personeli

Kasap-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi Türkiye geneli personel alımı gerçekleştirmekte olup adaylar internet üzerinden müracaat edebilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi sahibi olabildiği gibi müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim