Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. İlanlarını resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyuran BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yeni pozisyonlar için personel alımı ilanını duyurdu.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yayımlamış olduğu 40'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar Türkiye geneli yapılmakta olup BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi eleman, personel alımı detayları nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılıyor?

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi
Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi 40'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.
Vasıfsız Eleman
Kasiyer
Tedarik Zinciri-Sipariş Ve Stok Yönetimi Yetkilisi
Bölge Taze Gıda Personeli
Unlu Mamüller Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Mağaza Geliştirme Asistanı
Bölge Kasa Reyon Personeli
Eğitim Asistanı
Bölge Kasa Reyon Personeli
Genel Başvuru
Engelli Personel

BAŞVURULAR

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi farklı pozisyonlar için toplam 40'a yakın personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

http://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ