BİM Türkiye'de bilindiği üzere en çok tanınan market zincirlerinden bir tanesidir. Güvenilirliği, kalite anlayışı ve hizmetleriyle her geçen gün müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutan ve günden güne de hızla büyüyen bir şirkettir. Bünyesinde çalıştırdığı 28 bine yakın çalışanıyla bu yıl da yeni istihdam kazandırabilmek için kolları sıvamış durumda. 

BİM personel eleman alımı 2016 yılında da eskisine nazaran daha bir özveri ve çalışma ile Türkiye'de istihdam alanını büyütmeyi hedefliyor. Yeni genç ve yetenekli arkadaşlara iş hayatlarında yeni yollar açmayı hedefleyen BİM bu yolda özellikle hırslı ve azimli gençlere destek oluyor. Başarısını ve ilerlediği bu yolu bünyesindeki çalışanlarının üst düzey performanslarına borçlu olan şirket yeni iş alımlarını da bu hedef doğrultusunda yapmayı planlıyor.

BİM personel eleman alımı 2016 yılında ofis personeli, mağaza, nakliye ve depoda çalışmak üzere yeni iş ilanları vermektedir. Yeni yılda yapılacak personel alımlarının yanı sıra zaman içerisinde eksilebilecek kadroların yerini de yapacakları ek ilan ile dolduracaklardır. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımız da unutulmayıp onlarında önünü açacak şekilde onlara da iş imkanı tanınmaktadır.
Yapılacak iş başvurularında aranan özelliklerden bir kaç tanesi bay bayan fark etmeksizin öncelikli olarak yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek kişiler aranıyor.2 vardiya sistemi ile çalışan memurlar gerektiği zamanlarda mesaiye kalabilecekler. Bunun yanında özellikle erkek adaylar için askerliğini yapmış olanlar daha çok tercih edilmekle birlikte uzun ömürlü personel alımına özen gösterilmekte. En son olarak ta en az lise mezunu tercih edilmektedir. 

Çalıştıkları 21 senelik bu yolda şimdi 2400'e yakın mağazası bulunan BİM halen bünyesine kattığı girişimci ve azimli gençlerle Türkiye ve dünya pazarlarında ismini duyurmaya kararlı gibi görünüyor. Siz de bu kararlı şirket zincirinde çalışmak istiyorsanız isinolsa ile yeni bir kariyer başlangıcı yapabilirsiniz. Hayat senin tercihler senin, güvenirliğin ve müşteri memnuniyetinin olduğu ve her geçen gün daha da isminin duyulduğu bir aile de olmayı kim istemez. BİM personel eleman alımı 2016 bu yılda da seni yalnız bırakmayacak.
BİM iş ilanlarıda başvuruda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilşirsiniz.
http://www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/