BİM Personel Alımları

Türkiye’de ilk olarak 1995 yılında 21 mağaza ile faaliyetine başlayan BİM her yıl personel alımları ile istihdama da katkı sağlamaktadır. Gıda ve diğer tüketim malzemelerini uygun fiyatlara tüketiciye sunmayı kendisine ilke edinen BİM, bu ilkesinde de emin adımlarla ilerlemektedir. Bu yıl da BİM Personel Alımları yapılmaktadır. Firmanın personel alım ilanları kariyer sitelerinde yayınlanmakta ve başvurular da buradan yapılmaktadır. Bu yıl BİM mağazasının açık olan ilanları ise şu şekildedir;

Genel Başvuru (DÖŞEMEALTI BÖLGE)

(Engelli) Mağaza Elemanı

Mağaza Elemanı (ÖZÜRLÜ)

Satınalma Asistanı

Genel Başvuru (Samandıra Bölge)

(ENGELLİ) Genel Başvuru (AKSARAY BÖLGE)

Genel Başvuru (ANTALYA BÖLGE)

Genel Başvuru (Çorum Bölge)

Genel Başvuru (Trabzon Bölge)

Mağaza Personeli

(Engelli) Genel Başvuru

Genel Başvuru

Eleman İstanbul(Avr.)

Mağaza Elemanı

(Engelli) Genel Başvuru

Yukarıda sıraladığımız açık ilanlara başvuru yapabilmek için bir takım genel ve özel şartlar bulunmaktadır. BİM Personel Alımları firmanın kendi insan kaynakları politikası doğrultusunda yapılmaktadır. Firmanın ilanlarına başvuru yapabilmek için kariyer sitelerindeki açıklamaları okumak ve aranılan şartları taşıdığınızdan emin olmak gerekir. BİM personeli olmak sizlere bir takım ayrıcalıklar kazandıracaktır. Çalışanlarına değer veren firma tatmin edici maaşlar da ödemektedir.

 

Siz de BİM personeli olmak ve size özel ayrıcalıklardan yararlanmak istiyorsanız yukarıda saydığımız açık pozisyonlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Herkesin çalışmak isteyeceği kadar rahat ve güvenilir bir marketler zinciri olan BİM, sizin beklentilerinizi hem maaş hem de çalışma ortamı olarak tam anlamı ile karşılayacaktır. Eğer açık ilanlarda aranan şartları taşıdığınızı düşünüyorsanız, zaman kaybetmeyin ve hemen siz de başvurularınızı gerçekleştirin. Hayallerinize bir adım daha yaklaşmak için BİM personel alımlarını değerlendirin.

Başvuruda Bulunmak İçi Alt Kısımdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz.

www.kariyer.net/bim-birlesik-magazalar-a-s-is-ilanlari-c1888-p9746/?sonincelenen=373028&tmpsno=2&isaratipi=2