Ülkemizin market sektörünün öncüleri arasında yer alan ve farklı noktalara aynı tarzlarda şube açılışları gerçekleştirmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü ve online iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi Türkiye geneli çok sayıda pozisyon için personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45 Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli Mağaza Personeli Bölge Kasa Reyon Personeli Mağaza Personeli (Engelli) Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı Unlu Mamüller Personeli Kozmetik Personeli Kasap-Şarküteri Personeli Meyve-Sebze Personeli BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 45 kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

BİM Market bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda yer almak olan linki takip ederek ilgili kadroalr için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim