Ülkemizin en köklü firmaları arasında yer alan ve market sektörünün liderlerinden olduğu belirtilen BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi Türkiye geneli farklı yerlere yeni mağaza açılışları ve personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanlarını genel olarak online iş ilanları siteleri ve resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurmaktadır. Buna göre yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketinin yüzlerce Türkiye geneli market personeli alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45 Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli Mağaza Personeli Bölge Kasa Reyon Personeli Mağaza Personeli (Engelli) Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı Unlu Mamüller Personeli Kozmetik Personeli Kasap-Şarküteri Personeli Meyve-Sebze Personeli BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 45 kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan detaylar ve pozisyonlar için BİM market personel alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan online iş ilanları siteleri linkini takip edecek olan adaylar pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını da aynı kanaldan gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/KL8AyQ 
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim