Türkiye'nin mağazacılık market sektörünün en lider markaları arasında yer aldığı bilinen Bim Birleşik Mağazaları yatırımlarını gerçekleştirdiği gibi açık pozisyonları için yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda personel alımını da gerçekleştirmektedir. Bim Birleşik Mağazaları tarafından yeni yayımlanan ilanlara eleman alımı yapılacaktır.

Bim Birleşik Mağazaları personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden insan kaynakları, iş başvurusu, açık pozisyonlar ya da interaktif iş ilanları sitelerinden duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Bim Birleşik Mağazalarının çok sayıda market personeli alacağı görülüyor. Peki alım yapılacak pozisyonlar ve detaylar nedir.

AÇIK POZİSYONLAR

Bim Birleşik Mağazaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki açık pozisyonlar hangileridir, hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Çay - Kahve Servis Elemanı
Depo Personeli
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Kurumsal Satış Temsilcisi - Engelli
Satış Elemanı
Depo Sayım Ve Mal Kabul Elemanı
Bölge Kasa/Reyon Personeli
İşe Alım Asistanı
Danışma Görevlisi
Eğitim Asistanı
Eleman
Genel Başvuru

Yukarıda BİM Marketin alım yapacağı pozisyonlara ilişkin bazı kadrolar verilmiştir.

BAŞVURULAR

BİM market yukarıda verilen kadrolar başta çok sayıda farklı pozisyon için personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve başvurular nasıl yapılacak. Aşağıda yer alan linki takip edecek adaylar ilgili pozisyonlar, nitelikleri gözlemleyebilir ve müracaatlarını da tamamlayabilir.

https://goo.gl/KL8AyQ   
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim