Mağazacılık ve market sektörü konusunda ülkemizin en başarılı firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile satış hacmini sürekli olarak artırmaya gayret eden BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürüğü gibi ilan ettiği kadrolar için personel alımlarını da gerçekleştirmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna ilan edilmesi için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu yüzlerce eleman alımının yapıldığı görülüyor peki alınacak kadrolar ve detaylar nelerdir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Bim Mağazaları
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 50'e Yakın
En Az Mezuniyet: İlköğretim (Pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir.)

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50'e yakın kadro için yurt geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Muhasebe / Finans Asistanı
Sipariş ve Stok Yönetimi Yetkilisi
Bölge Kasa Reyon Personeli
Depo Personeli
Esenyurt Depo Reachtruck Operatörü
İhtiyaç (Kategori) Asistanı
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Bölge Taze Gıda Personeli

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

BİM marketin personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar, pozisyonlar yukarıda verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/SsfPVr
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ